WPS Office

WPS Office voor Android

Maak en bewerk Office-documenten en bewaar ze in de cloud

WPS Office is één van de beste applicaties voor Android om je Word-, Excel- en PowerPoint-documenten te maken, bekijken, bewerken en delen. Bovendien is de app gratis.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Ondersteunt formaten van Word, Excel en PowerPoint
  • Veelvoud aan hulpmiddelen
  • Integratie met Dropbox, OneDrive, Box en Drive
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Opties voor bewerken

TEGEN

  • Niet prettig op een klein scherm

Excellent
9

WPS Office is één van de beste applicaties voor Android om je Word-, Excel- en PowerPoint-documenten te maken, bekijken, bewerken en delen. Bovendien is de app gratis.

Overal werken met je Office-documenten

Je kent de situatie vast wel: je wilt graag je Word-document of Excel-sheetje bewerken, maar je bent onderweg en hebt geen toegang tot je computer. Met WPS Office op je telefoon of tablet heb je dit probleem niet meer.

WPS Office heeft alle belangrijke functies die we kennen uit Microsoft Office: commentaar, onderstrepen, animaties, tabellen, afbeeldingen invoegen. In onze tests kwamen we niets tegen dat we misten.

WPS Office ondersteunt alle belangrijke bestandsformaten, waaronder DOC, DOCX, TXT, XLS, xlsx, PPT, PPTX, PDF, en meer.

Ben je klaar met het document, dan sla je het op in de cloud of op je telefoon. Het is ook mogelijk het bestand door te sturen via USB of Bluetooth naar de printer, of te delen via mail.

WPS Office biedt integratie met Dropbox, Google Drive, Box en OneDrive, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je documenten.

Prettiger op je tablet dan op je telefoon

Hoewel het vrij logisch is, willen we toch nog even vermelden dat het werken met WPS Office op het kleine scherm van je telefoon niet bepaald ideaal is. Maar dat is eigenlijk zo bij alle soorten Office-applicaties.

Heb je een Android-tablet, dan is het veel prettiger werken met WPS Office.

Gratis, nuttig en compatibel met vele soorten formaten

Wil je Office-documenten maken en bewerken op je Android-toestel? Dan is WPS Office een absolute aanrader. Het is gratis, ondersteunt bijna elk denkbaar formaat en bevat alle tools die je nodig hebt.

Het enige dat we missen is een manier om de bron van het document te veranderen.

Meeste downloads Kantoorsoftwarepakket voor android

WPS Office

Download

WPS Office (Kingsoft Office) 7.2.3

Beoordelingen about WPS Office

Promotie×